De regio bestaat uit een flinke hoeveelheid vrijwilligers. Een deel daarvan maakt onderdeel uit van het bestuur en een deel zijn ondersteunend aan de regio. De regiomedewerkers staan hieronder vermeld met hun functie en contactgegevens:

Regio Voorzitter

Roger Schouten en Maurice Schouten

Regio WinterHike (RWH)
Harm Dielissen, Jeroen van der Kamp en Dennis Mordang

Regionale Scouting Wedstrijden (RSW)
Arno Bottema en Harm Dielissen

Regio Winter Expeditie (RWE)
Mick Bons en Joost Evers

Regio Explorer Weekend(REW)